Perjantaimuffinsit, olympiamuffinsit.. Näillähän voisi olla monta nimeä! Vadelmasuklaamuffineina ne ovat kuitenkin yleisimmin tunnettuja.
Olipa kivaa leipoa pitkästä aikaa! Suomi-Ruotsi- ottelun taustasäestyksellä se käykin erityisen jännittävissä tunnelmissa..
Valmis taikina oli erittäin löysää, mikä mietitytti minua. |
Ohjeena käytin tätä suklaamuffiniohjetta hiukan soveltaen. Jätin kahvin ohjeesta pois, vaihdoin rasvan oliiviöljyyn, kerman kauramaitoon ja lopuksi lisäsin taikinaan reilusti vadelmia. Suklaapaloja piilotin muutamiin muffineihin sydämiksi.
Ja pitäähän leipurin maistaa yhtä valmista koekakkusta.. Oikein hyviä muffineita näistä tuli, suosittelen tuota ohjetta lämpimästi. Oliiviöljy ja kauramaito näyttäisi sopivan ohjeeseen hienosti, en huomannut maussa eroa.
Ja nyt toivotaan leijonille onnea jatkoon! Suomen hiihtomenestyksen nojalla nyt onkin syytä keittää juhlakahveja ja leipoa olympialeivoksia! :)
Olipa kyllä huisin jännä peli! Ikävä kyllä päättyi sitten tappioon, mutta kyllä pronssikin oli hieno saavutus leijonilta. Sinun tekemät muffinssit näyttää ihan superhyviltä! :)
VastaaPoistaJoo, se oli kyllä jännä peli! Ja olen aivan samaa mieltä, pronssikin on todella hyvä sijoitus olympiatasolla. :) Kiitos, niistä tuli oikein hyviä, pitää tehdä tuolla ohjeella muffineita toisenkin kerran!
VastaaPoista